Schroefpers

Onze schroefpersen staan bekend om hun hoog scheidingsefficiëntie, hoog droge stofgehalte in de gescheiden vaste stof en de robuuste bouwwijze met een sterke reductiekast.

Schroefpers   

EYS-schroefpersafscheiders zijn ontworpen om vezelrijke organische producten zoals koeienmest te ontwateren. EYS-schroefpersen worden veel gebruikt om de vaste en vloeibare fracties van landbouwafval en biogas digestaat te scheiden. Duizenden EYS-scheiders bedienen al jarenlang met succes veeleisende klanten over de hele wereld.

 

Andere industriële toepassingen zijn ontwatering van papierpulp, afval van vleesverwerkende fabrieken / slachthuizen, voedselverwerkende fabrieken,  enz.

Schroefpers
Schroefpers
Schroefpers
Schroefpers
Schroefpers
 
ModelZeef (mm)Droge stof in vaste stof Aantal ligboxen bij 24u scheiden per week
SP600HD0.6535 – 40 % +/- 100
SP800HDS0.6535 – 40 % 35% meer dan SP600HD
 
 
Schroefpers
    

SP600 HD met transportband

Schroefpers
    

SP600 HD met bijhorende leidingen in PE

Schroefpers
    

De dikke fractie kan als boxenstrooisel gebruikt worden. Bij deze klant zorgt een robot voor het instrooien. 

Schroefpers
    

De mestscheider werd hier op een plarform geplaatst

Dejonghe Techniek
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

dejonghe-techniek.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.

Tot binnenkort!