ASP Vlot

In de aerobie wordt er door ondergedompelde beluchting schuim geproduceerd. Om het schuim onder controle te houden wordt er veelal anti schuim gebruikt. Dit is naast een extra chemicaliën kost ook belastend voor de bacteriën in de biologie. Dejonghe-Techniek heeft daarvoor een oplossing ontworpen en dit wordt al op heel veel biologiën toegepast.

ASP Vlot   

Naast het breken van het schuim zorgt het ook voor extra inbreng van zuurstof en voor het onder controle houden van de temperatuur in het bassin. Het wordt ofwel aan de binnenmuur gehangen of drijvend op het oppervlak geplaatst.

ASP Vlot
ASP Vlot
    

 

ASP Vlot
    

 

ASP Vlot
    

 

ASP Vlot
    

 

Dejonghe Techniek
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

dejonghe-techniek.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.

Tot binnenkort!