Technieken

Als specialist in het plaatsen en onderhouden van decanters en separatoren voorzien we in samenspraak met de klant ook alle randapparatuur, waarbij we steeds de beste prijs/kwaliteit garanderen per specifiek product.

De meeste producten kunnen we leveren vanuit ons magazijn in Staden, zodat beschikbare producten dezelfde dag nog verstuurd worden.

Decanters

Decanters

Robuuste betrouwbare machines die vaste stof uit een vloeistof scheiden. Bv. Zetmeel, mest, digestaat, slibs, …

Kijk verder in detail:

 
Centrifugaal separators

Centrifugaal separators

Centrifuges worden gebruikt om suspensie in verschillende dichtheden van elkaar te scheiden. Bv. Melk, vet, olie, eiwit,…

Kijk verder in detail:

 
Schroefpersen

Schroefpersen

Worden gebruikt om vezelrijke producten te scheiden bv. Koeienmest, afval uit digestaat, producten met veel structuur, …

Kijk verder in detail:

 
Polymeerunits

Polymeerunits

Aanmaakunits worden gebruikt om polymeer gebruiksklaar te maken. Polymeer zorgt voor het beter ontwateren van te scheiden producten.

Kijk verder in detail:

 
Pompen en Versnijders

Pompen en Versnijders

Specifieke pompen voor het transporteren van vuilwater tot zware viskeuze vloeistoffen al dan niet met een snijsysteem.

Kijk verder in detail:

 
Mixers

Mixers

Mixers worden in verschillende toepassingen gebruikt om een mengsel homogeen te maken. Zo plaatsen we die in mestkelders, waterzuiveringsinstallaties, buffer- en mengtanks, lagunes, vergistingstanks, zetmeelcontainers, …

Kijk verder in detail:

 
Debietsmeters <b>en Sensoren</b>

Debietsmeters en Sensoren

Met debietsmeters en allerhande sensoren automatiseren en beveiligen we onze machines.

Kijk verder in detail:

 
Biologie <b>en Toebehoren</b>

Biologie en Toebehoren

Biologische waterzuivering verwijdert organische vervuiling. Dejonghe-Techniek heeft verschillende producten ontwikkeld en getest die ervoor zorgen dat de biologie zo efficiënt mogelijk werkt.

Kijk verder in detail:

 
Dejonghe Techniek
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

dejonghe-techniek.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.

Tot binnenkort!