Beluchter

Beluchters worden gebruikt om zuurstof in een aerobie te injecteren. Er zijn veel verschillende types op de markt. Dejonghe Techniek selecteert steeds de geschikte beluchter afhankelijk van de noden van de klant. Daarbij is energieefficientie heel belangrijk. 
We verdelen de Ossi-mix van Faggiollati pumps maar ook andere types worden gemonteerd en onderhouden. Aqua Turbo, SCM, OKI, ...
Door onze voorraad aan wisselonderdelen en verhuurtoestellen, kunnen we een bedrijfszekere oplossing bieden.

Beluchter   

Dompelbeluchters worden meestal gebruikt voor bassins met een relatief klein oppervlak en een grotere waterdiepte ; ze brengen lucht en zuurstof naar de bodem waardoor de waterkwaliteit zal verbeteren.

Naarmate de bellen opstijgen, dragen ze het zuurstofarme water van de bodem naar het oppervlak, waar ze zich mengen met het zuurstofrijke oppervlaktewater en zuurstof in de atmosfeer, vooraleer ze weer naar de bodem zakken. De continue verticale menging helpt de concentratie van opgeloste zuurstof in het hele watervolume te verhogen.

 

U kan contact opnemen voor een revisie van uw huidig toestel, de berekening van een nieuw toestel of voor de huur van een tijdelijk toestel.

 
Beluchter
    

 

Beluchter
    

 

Beluchter
    

De Ossi-Mix van Faggiolati haalt een zeer hoog beluchtingsrendement tot 3 kg O2/kW !

Beluchter