Beluchter

We herstellen alle type beluchters en verdelen die van Aqua-Turbo.  De groep Aqua Turbo Systems is een van 's werelds toonaangevende ontwerpers en fabrikanten van water- en afvalwaterzuiveringsapparatuur voor industriële en gemeentelijke markten.

Beluchter   

Dompelbeluchters worden meestal gebruikt voor bassins met een relatief klein oppervlak en een grotere waterdiepte ; ze brengen lucht en zuurstof naar de bodem waardoor de waterkwaliteit zal verbeteren.

Naarmate de bellen opstijgen, dragen ze het zuurstofarme water van de bodem naar het oppervlak, waar ze zich mengen met het zuurstofrijke oppervlaktewater en zuurstof in de atmosfeer, vooraleer ze weer naar de bodem zakken. De continue verticale menging helpt de concentratie van opgeloste zuurstof in het hele watervolume te verhogen.

 
Beluchter

 

Beluchter
Beluchter
Beluchter
Beluchter
Dejonghe Techniek
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

dejonghe-techniek.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.

Tot binnenkort!