Dompelpomp

Is een pomp die in het te verpompen medium ondergedompeld is. Het kan uitgerust worden met een snijeenheid om structuurmaterialen te versnijden alvorens het te verpompen.

De motor wordt gekoeld door middel van het vloeistofmedium, indien dat medium niet de juiste eigenschappen heeft, kan er geopteerd worden voor een lange as pomp. De motor wordt dan gekoeld door de omgevingslucht. Bv. warm vettige afvalwater.

Dompelpomp
Dompelpomp
Dompelpomp
Dompelpomp

Merken die we plaatsen: Wilo-EMU, Cri-man, …

Dejonghe Techniek
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

dejonghe-techniek.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.

Tot binnenkort!