Lobbenpomp

Lobbenpompen worden gebruikt bij het verpompen van vloeistoffen die viskeus zijn of grove delen bevatten. Ze zijn compact, zelfaanzuigend en kunnen eenvoudig in tweerichtingen gebruikt worden, waardoor ze uitermate geschikt zijn als pomp op tankwagens.

Lobbenpomp   

Dejonghe-Techniek bouwt deze pompen ook op mobiele wagentjes of chassis volgens de wensen van de klant. Eventueel met debietsmeter en druksensor of volledig op maat.

 

We hebben nieuwe Vogelsang lobbenpompen staan.
Vogelsang en Borger onderdelen liggen bij ons steeds op voorraad.

 
Lobbenpomp
Lobbenpomp
Lobbenpomp
Lobbenpomp
Lobbenpomp
Lobbenpomp
 
 
Dejonghe Techniek
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

dejonghe-techniek.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.

Tot binnenkort!