Melkseparator

Centrifuges worden gebruikt om suspensie in verschillende dichtheden van elkaar te scheiden, het aandeel vaste stof is daarbij zeer laag. De uitvoering van de machine en de mogelijkheid om hoge G krachten te halen, zorgen ervoor dat ze in verschillende voedingsapplicaties inzetbaar zijn: dranken, melk, room, wei, plantaardige oliën, …

Melkseparator   

Polatafscheiders maken het mogelijk om producten te verkrijgen zoals caseïne, kwark, roomkaas, lactose, wei-eiwit, boter, karnemelk en calciumfosfaat.

 

Dankzij Polat-afscheiders kunnen producenten van melk en zuivelproducten hun bestaande structuren tegen lage kosten moderniseren zonder in te boeten op kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. Polatafscheiders zijn ontworpen in verschillende capaciteiten om volledig aan de behoeften van de klant te voldoen. Het kan 24 uur per dag continu werken dankzij het CIP (cleaning in place) wassysteem.

Melkseparator
Dejonghe Techniek
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

dejonghe-techniek.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.

Tot binnenkort!