Minerale olie applicatie

Centrifuges worden gebruikt om suspensie in verschillende dichtheden van elkaar te scheiden, het aandeel vaste stof is daarbij zeer laag. De uitvoering van de machine en de mogelijkheid om hoge G krachten te halen, zorgen ervoor dat ze in de verwerking van minerale olie inzetbaar zijn: koelmelkscheiding, brandstofscheiding, …

In de metaalverwerkende industrie kost koelvloeistof meer naarmate de vraag naar kwaliteit toeneemt en de afvoer van koelvloeistof een probleem vormt. Polat biedt een oplossing die is ontworpen om alle verontreinigingen (olie, metaalpoeder) uit de koelvloeistoffen te verwijderen. Afgewerkte olie en vaste deeltjes in werkvloeistoffen kunnen leiden tot verhoogde gereedschapsslijtage en kwaliteitsproblemen en gezondheidsproblemen voor het personeel. Kortom, het is de moeite waard om stappen te ondernemen om uw koelvloeistoffen schoon te houden.

Poloil-afscheiders van Polat zijn eenvoudig te integreren in het productieproces. Ze verlengen de levensduur van industriële vloeistoffen, verminderen ongeplande stilstanden en zorgen voor hygiënische productieomstandigheden. POLOIL-serie vermindert kosten door het verminderen van het vloeistofverbruik, lagere kosten voor afvoer en het verbeteringen van de  productkwaliteit als de  werkomgeving, wat ook een verhoogde productiviteit betekent. Poloil is een geavanceerde machine voor het reinigen van vloeistoffen op waterbasis. Elke machine is een compleet systeem met een separator en randapparatuur. Innovatieve ontwerpen zorgen voor de hoogste scheidingsefficiëntie met minimale ruimte en service-eisen.

Dejonghe Techniek
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

dejonghe-techniek.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.

Tot binnenkort!