Minerale olie applicatie

Centrifuges worden gebruikt om suspensie in verschillende dichtheden van elkaar te scheiden, het aandeel vaste stof is daarbij zeer laag. De uitvoering van de machine en de mogelijkheid om hoge G krachten te halen, zorgen ervoor dat ze in de verwerking van minerale olie inzetbaar zijn: koelmelkscheiding, brandstofscheiding, …

In de metaalverwerkende industrie kost koelvloeistof meer naarmate de vraag naar kwaliteit toeneemt en de afvoer van koelvloeistof een probleem vormt. Polat biedt een oplossing die is ontworpen om alle verontreinigingen (olie, metaalpoeder) uit de koelvloeistoffen te verwijderen. Afgewerkte olie en vaste deeltjes in werkvloeistoffen kunnen leiden tot verhoogde gereedschapsslijtage en kwaliteitsproblemen en gezondheidsproblemen voor het personeel. Kortom, het is de moeite waard om stappen te ondernemen om uw koelvloeistoffen schoon te houden.

Poloil-afscheiders van Polat zijn eenvoudig te integreren in het productieproces. Ze verlengen de levensduur van industriële vloeistoffen, verminderen ongeplande stilstanden en zorgen voor hygiënische productieomstandigheden. POLOIL-serie vermindert kosten door het verminderen van het vloeistofverbruik, lagere kosten voor afvoer en het verbeteringen van de  productkwaliteit als de  werkomgeving, wat ook een verhoogde productiviteit betekent. Poloil is een geavanceerde machine voor het reinigen van vloeistoffen op waterbasis. Elke machine is een compleet systeem met een separator en randapparatuur. Innovatieve ontwerpen zorgen voor de hoogste scheidingsefficiëntie met minimale ruimte en service-eisen.